• Študentská kvapka krvi 2021 pokračuje - prvý odber krvnej plazmy

          • Naši žiaci opäť ukázali ochotu pomôcť tým, ktorí to potrebujú. Mnohí sa totiž nemohli zúčastniť prvého odberu krvi, keďže boli v karanténe. Ale prejavili veľký záujem o darcovstvo a tak sme navštívili NTS v Nových Zámkoch v rámci kampane Študentská kvapka krvi opäť. Okrem toho, že sme v rámci jednej kampane boli darovať krv dvakrát sa nám podarila aj ďalšia skvelá vec. NTS totiž začala v týchto dňoch aj odber krvnej plazmy. A práve naša maturantka Nicol Kissová zo 4. C ako najmladšia prvodarkyňa úspešne odovzdala 600 ml krvnej plazmy. Odber trval 45 minút, čo dokazuje, že Nikol je naozaj odvážna a určite je motiváciou aj pre ostatných. Samozrejme odvahu prejavili aj ďalší naši darcovia. Všetkým patrí veľká vďaka a naši žiaci opäť potvrdili, že majú srdce na správnom mieste.
            PaedDr. Iveta Ježová

          • Študentská kvapka krvi 2021

          • Podaj mi ruku, chcem mať kontakt so životom. Tento rok sa Slovenský Červený kríž inšpiroval slovami piesne od Zuzany Smatanovej a vyzýva k darovaniu krvi. Študentská kvapka krvi tento rok začala 18. októbra a končí 19. novembra. Aj naši plnoletí žiaci podali ruku a opäť po roku navštívili NTS, aby pomohli mnohým doslova udržať kontakt so životom. Napriek prísnym pandemickým opatreniam a aj strachu z neznámeho naši gymnazisti darovali viac ako 4 litre tejto životodarnej tekutiny. Ukázali, že im nie je osud iných ľahostajný, za čo im patrí veľké ďakujem.
            PaedDr. Iveta Ježová

          • Cena primátora mesta študentke novozámockého gymnázia

          • Dňa 16. 11. 2021 sa na Mestskom úrade v Nových Zámkoch uskutočnilo slávnostné odovzdávanie cien primátora mesta za uplynulý rok 2020. Ocenenia a pocty sa dostalo výnimočným osobnostiam nášho mesta za ich dlhoročnú prácu a šírenie dobrého mena mesta doma i v zahraničí. Tejto udalosti sa zúčastnila aj študentka novozámockého gymnázia Barbara Varová, študentka 4. A triedy, ktorá bola ocenená za reprezentáciu školy a mesta v oblasti predmetových súťaží a mimoškolských aktivít. Pri tejto príležitosti si prevzala pamätnú listinu a umelecké dielo Gordana Glass.  Barbare zo srdca gratulujeme a želáme veľa ďalších úspechov.

          • Postup do Národného kola súťaže HIV/AIDS prevencia

          • Dňa 16. 11. 2021 sa uskutočnilo online kolo 6. ročníka Národnej súťaže HIV/AIDS prevencia, ktorú organizuje Mládež Slovenského Červeného kríža pri príležitosti Svetového dňa boja proti AIDS. Súťaže sa zúčastňujú trojčlenné družstvá žiakov 1. - 2. ročníka stredných škôl. Tento rok si v online kole zmeralo sily 70 družstiev, z ktorých 10 najlepších postupuje do národného kola. Našu školu reprezentovali žiaci z 2. B - Sebastián Szabó, Karen Izsáková, Andrea Borbélyová, ktorí v početnej konkurencii skončili na 8. mieste, čím si zabezpečili postup do národného kola súťaže. Blahoželáme k postupu a držíme palce v ďalšom kole. Zároveň poďakovanie patrí aj Noémi Vízikovej a Bronislave Hruškovej, ktoré sa spolupodieľali na príprave na súťaž.
            PaedDr. Iveta Ježová

          • Úspech na celoslovenskom kole Hviezdoslavovho Kubína

          • V dňoch od 27. 10. 2021 do 30. 10. 2021 sa v Dolnom Kubíne uskutočnilo celoslovenské kolo 67. ročníka Hviezdoslavovho Kubína.
            Známa a renomovaná súťaž v umeleckom prednese poézie a prózy má už aj medzinárodné meno. Alex Mihalík, študent Gymnázia v Nových Zámkoch, súťažil v 4. kategórii v prednese prózy a umiestnil sa na krásnom treťom mieste. Alex z oktávy A sa už od začiatku štúdia zapája do tejto i iných súťaži a dosahuje mimoriadne úspechy. Blahoželáme.

          • Exkluzívna ponuka pre študentov našej školy

          • Firma Colmark ponúka naším študentom, ktorí majú záujem rozvíjať svoje technické zručnosti a schopnosti, možnosť profesijného rastu pod ich zastrešením.
            Išlo by o spoluprácu na projektoch pre renomované nadnárodné firmy v oblasti projektovania osvetlenia, rozmiestnenia budov a príprava zoznamu materiálov.

            Spolupráca s firmou by sa realizovala ako brigádnická činnosť, resp. dohoda v rozsahu do 20 hodín mesačne.
            Záujemcovia by mali aktívne ovládať anglický alebo nemecký jazyk, mať technické myslenie a zručnosti, chuť pracovať, vedieť pracovať v CAD systémoch (napr. Relux Desktop/ReluxCAD Dialux evo AutoDesk/AutoCAD...).

            V prípade záujmu kontaktujte firmu cez mail colmark@colmark.sk

          • Oznam

          • Dňa 25. 10. 2021 sa cez elektronický systém školy EduPage uskutočnilo online hlasovanie členov ZRPG, ktorí si volili zástupcu do revíznej komisie OZ ZRPG (dátum hlasovania bol zverejnený 17. 10. 2021). Všetkým členom ZRPG bol doručený elektronický hlasovací lístok, prostredníctvom ktorého si mali vybrať jedného z prihlásených kandidátov. Svoj hlas niektorému z kandidátov odovzdalo 106 členov ZRPG, ostatní si nevybrali ani jedného z kandidátov.
            Výsledok:
            Ing., Mgr. Kristína Koláriková Kulichová - 40
            Ing. Petra Višňovská - 66

          • Oznam

          • Vážení rodičia,

            do určeného termínu (17. 10. 2021) sa prihlásili dvaja kandidáti do revíznej komisie Gymnázia Nové Zámky. Samotné voľby prebehnú online zákonným spôsobom cez školský systém Edupage dňa 25. októbra 2021 (8:00 – 23:00). Na každú rodinu pripadá jedno hlasovacie právo a volí sa jeden zástupca. Nižšie sú uvedení kandidáti v abecednom poradí so stručným propagačným popisom, ktorý nám po výzve zaslali:

            Ing., Mgr. Kristína Koláriková Kulichová => Na základe oznamu, ktorý bol zverejnený na web stránke školy gymnz.edupage.org prejavujem záujem o výkon funkcie člena revíznej komisie OZ ZRPG.

            Volám sa Ing., Mgr. Kristína Koláriková Kulichová, bytom Slovenská 7, 940 02 Nové Zámky. Som matkou žiaka prímy A na GNZ v školskom roku 2021/2022 a členkou ZRPG. Dôkazom mojich profesionálnych schopností vrcholového manažéra je dlhoročné pôsobenie v štatutárom orgáne spoločnosti patriacej k významným zamestnávateľom v Nových Zámkoch, v rámci ktorého som nadobudla a mám skúsenosti s nakladaním s majetkom právnických osôb, s finančnými operáciami, ako i s procesmi ich kontroly.

            Ing. Petra Višňovská => Na základe oznamu uverejneného na webovej stránke Gymnázia NZ gymnz.edupage.org sa prihlasujem do volieb za nového člena revíznej komisie OZ ZRPG .

            Som bývalou absolventkou Gymnázia Nové Zámky, študovala som tu v rokoch 1992-1996. V súčasnosti je moja dcéra žiačkou prvého ročníka Gymnázia Nové Zámky.

            Pracujem pre Mesto Nové Zámky ako projektová manažérka. Mojou úlohou je vyhľadávanie možností uchádzať sa o nenávratné finančné prostriedky pre mesto, vypracovávam žiadosti o dotácie. Spolupracujem na tvorbe plánov rozvoja mesta a iných strategických dokumentoch, vrátane rozvojových projektov pre podnikateľské subjekty a školy.

            Počas celej mojej kariéry mi rôzne pracovné pozície prinášali nové výzvy, kde bolo potrebné v krátkom čase flexibilne reagovať na novú výzvu, situáciu. Svojimi profesionálnymi skúsenosťami by som rada prispela k rozvoju Gymnázia Nové Zámky aj prostredníctvom činnosti v Revíznej komisii ZRPG.

          • Oznam

          • Milí rodičia, vzhľadom na to, že jednému členovi revíznej komisie OZ ZRPG skončil mandát, je potrebné zrealizovať voľbu nového člena. Poprosíme záujemcov, aby oznámili svoj záujem prostredníctvom mailu p. zástupcovi Kovácsovi (kovacs.gnz@gmail.com) alebo na mail zrpg.novezamky@gmail.com v termíne od 11. 10. 2021 do 17. 10. 2021 so stručným propagačným popisom (stručný a výstižný). Následne bude zostavená kandidátna listina, v ktorej bude upresnený termín a spôsob voľby.

          • Zber papiera

          • V termíne od 20. 9. 2021 do 24. 9. 2021 sa v čase od 7:00 do 8:00 a popoludní od 14:30 do 16:30 uskutoční zber papiera. Výťažok zberu sa použije na nákup lavičiek a exteriérového sedenia do areálu školy, ktorý sa bude využívať pri vyučovaní vonku a oddych študentov.

          • Oznam

          • Vážení rodičia, milí žiaci,

            vzhľadom na to, že od 30. augusta 2021 je okres Nové Zámky zaradený do oranžovej farby, je potrebné predkladať potvrdenie o bezpríznakovosti.

            Rodič predkladá pri nástupe do školy a po každom prerušení dochádzky do školy v trvaní 3 a viac po sebe nasledujúcich kalendárnych dní (vrátane víkendov a sviatkov) „Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti“ žiaka (príloha č. 1). Vyhlásenie je možné podať aj elektronicky cez EduPage.

            V prípade, že rodič nepredloží „Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti“, sa žiak považuje za príznakového a je potrebné, aby rodič kontaktoval všeobecného lekára pre deti a dorast, ktorý ho bude ďalej usmerňovať. Pokiaľ žiak prišiel do školy v sprievode rodiča, nebude mu umožnený vstup do školy a odchádza s rodičom domov. Ak neprišiel žiak v sprievode rodiča, je potrebné žiaka umiestniť do izolačnej miestnosti a bezodkladne kontaktovať rodiča.

            Ak si žiak nedopatrením zabudne vyhlásenie doma, rodič má 3 možnosti:
            1. odoslať ho škole prostredníctvom aSc Agendy (EduPage) alebo e-školy,
            2. poslať scan „Písomného vyhlásenia o bezpríznakovosti“ e-mailom,
            3. kontaktovať všeobecného lekára pre deti a dorast, ktorý ho bude ďalej usmerňovať.

            Poprosíme Vás, aby ste si podrobne preštudovali Školský semafor, kde sú uvedené ďalšie podrobnosti fungovania škôl. V prípade vstupu rodičov alebo návštev do budovy musí byť predložené „Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti návštevníkov“ (príloha č. 2).

          • Oznam

          • Vážení rodičia, milí žiaci,
            chceli by sme vás informovať, že počas letných prázdnin bude sekretariát fungovať v obmedzenom režime.
            V termíne od 12. 7. 2021 do 16. 7. 2021 a od 9. 8. 2021 do 13. 8. 2021 sa z dôvodu čerpania dovolenky nebudú vydávať potvrdenia.
            Mimo týchto dní je vám k dispozícii každý pracovný deň od 08:00 hod. do 12:00 hod., prípadne na telefónnom čísle 0907 653 170.
            Potvrdenia o návšteve školy si môžete stiahnuť podľa aSc Návody.

            Prajeme vám krásne leto.

          • Volejbalový turnaj

          • V dňoch 24. a 25. júna 2021 sa na novom multifunkčnom ihrisku v spolupráci so študentským parlamentom uskutočnil volejbalový turnaj zmiešaných družstiev a volejbalový turnaj dievčat. Turnaj sa niesol vo vynikajúcej atmosfére a žiaci našej školy ukázali, že sa nestratia ani v športe. Napriek veľkým horúčavám sme videli fantastické zápasy. Na konci dňa sme skonštatovali, že jediným víťazom boli všetci účastníci turnaja.

            Účastníci volejbalového turnaja zmiešaných družstiev:
            spoločné družstvo 1.A, 3.B, 2.C a sexty A, družstvá 1.A, 1.B, 3.A, 3.C1, 3.C2

            Hralo sa podľa volejbalových pravidiel systémom každý s každým v dvoch skupinách na 2 víťazné sety do 25 bodov. Víťazi skupín hrali o 1. miesto, druhí v skupinách hrali o 3. miesto.

            Konečné poradie:
            1. 3.C1
            2. spoločné družstvo 1.A, 3.B, 2.C a sexty A
            3. 3.C2
            4. 1.B
            5. 3.A, 1.A

            Účastníci volejbalového turnaja dievčat:
            kvarta A, spoločné družstvo 1.A, 3.B, 2.C a sexty A, družstvá 2.A, 2.B, 3.C

            Hralo sa podľa volejbalových pravidiel systémom každý s každým na 2 víťazné sety do 25 bodov.

            Konečné poradie:
            1. 3.C
            2. spoločné družstvo 1.A, 3.B, 2.C a sexty A
            3. 2.B
            4. 2.A
            5. kvarta A

          • Danko Baňár ako víťaz celoštátneho kola postupuje do medzinárodného kola Ekonomickej olympiády

          • Dňa 23. júna sa v priestoroch Hotela Devín v Bratislave konalo celoštátne kolo Ekonomickej olympiády. Zišlo sa tu 50 najlepších mladých ekonómov z celého Slovenska. Tento rok sa do Ekonomickej olympiády zapojil rekordný počet stredoškolákov z celého Slovenska. Bolo ich 8500. Z našej školy sa do súťaže zapojilo 18 študentov.
            Veľkú radosť nám urobili i piati z nich, ktorí v krajskom kole olympiády dosiahli vynikajúci výsledok a tešili sa z postupu do finále. Julka, Zuzka, Danko, Jakub a Dávid sa na finále veľmi tešili a usilovne sa pripravovali.
            Prvou časťou celoslovenského finále bol 60-minútový test, ktorý sa skladal z 5 testových otázok a 3 otvorených otázok (jedna grafická, druhá argumentačná a tretia výpočtová). Test bol zameraný na aktuálne ekonomické dianie, verejné financie, sociálny systém, fungovanie dopytu a ponuky a medzinárodný obchod. Súťažiaci okrem iného analyzovali ponuku a dopyt na trhu krátkodobého a dlhodobého ubytovania počas pandémie, riziká súčasného dôchodkového systému na Slovensku a ich možné riešenia či nominálne výnosy a riziká investícií do nehnuteľnosti a podielového fondu. Cieľom bolo dokázať, že súťažiaci vie argumentovať ako ekonóm - v odpovedi bolo dôležité, aby sa študenti zamerali na ekonomické argumenty.
            Kým študenti riešili úlohy, učitelia absolvovali prednášku s Mgr. Radovanom Ďuranom na tému „Dane, deficity a vaše platy po korone“.
            Poobede nasledovala prednáška Mgr. Juraja Karpiša „Ako sporiť a investovať na strednej?“. Hoci prednáška trvala vyše 60 minút, všetkým zúčastneným sa zdalo, že ubehla veľmi rýchlo. Bola pútavá a zaujímavá. Po prednáške nasledovalo vyhlásenie desiatich najlepších študentov, ktorí postúpili do ústnej časti. Z prvej pozície postupoval Daniel Baňár, ktorý najlepšie zvládol písomnú časť. Do najlepšej desiatky postúpila aj Julka Tyukosová. Julka a Danko svoje znalosti obhajovali a argumentovali pred odbornou porotou. Jej členmi boli odborníci z akademickej obce, súkromného a neziskového sektora: Richard Kališ (Ekonomická univerzita v Bratislave), Miriama Letovanec (ekonomická analytička), Štefan Máj (Nadácia Slovenskej sporiteľne), Martin Vlachynský (INESS) a Martin Šuster (Národná banka Slovenska).
            Po záverečnom hodnotení porota určila výsledné poradie všetkých desiatich finalistov Ekonomickej olympiády. Julka Tyukosová (septima A) obsadila 7. miesto a Danko Baňár (septima A) sa stal víťazom celoštátneho kola Ekonomickej olympiády! Danko ako víťaz celoštátneho kola postupuje i do medzinárodného kola, ktoré sa uskutoční v septembri.
            Súťažiacim gratulovali organizátori, partneri projektu a členovia odbornej komisie. Vďaka sponzorom sa najúspešnejšia trojica finalistov mohla tešiť z hodnotných cien ako je čítačka elektronických kníh, mobilný telefón a notebook.
            V päťdesiatke najlepších veľmi pekné výsledky dosiahli i Jakub Červený (4. B), ktorý obsadil 22. miesto, Zuzana Kečkéšová (3. A), ktorá obsadila 26. miesto a Dávid Horváth (4. B), ktorý sa umiestnil na 35. mieste.
            K fantastickému úspechu našim študentom srdečne gratulujeme a tešíme sa spolu s nimi. Dankovi držíme palce v medzinárodnom finále!
            Poďakovanie patrí i Mgr. Miriam Krásnej, ktorá sa študentom sa počas celého školského roka venovala a pripravovala ich na všetky kolá Ekonomickej olympiády.

          • Mesto Nové Zámky ocenilo úspešných reprezentantov za rok 2020

          • Dňa 24. júna 2021 sa v priestoroch Domu kultúry na Hlavnom námestí uskutočnilo slávnostné odovzdávanie ocenení úspešným reprezentantom škôl za rok 2020.
            K úspešným reprezentantom sa zaradili aj študenti nášho gymnázia. Odovzdávanie prebiehalo v príjemnej atmosfére za prísnych protipandemických podmienok.
            Všetkým oceneným študentom srdečne blahoželáme a želáme im veľa úspechov v študijnom i osobnom živote.
            Vďaka patrí aj pedagógom gymnázia, ktorí ocenených študentov pripravovali.

            Čítať viac

          • Julka Tyukosová víťazkou celoštátneho kola Finančnej olympiády

          • V tomto školskom roku sa uskutočnil už deviaty ročník Finančnej olympiády, ktorej organizátorom je Nadácia PARTNERS. Aj v tomto školskom roku sa do súťaže zapojili naši študenti. O súťaž je na našej škole čoraz väčší záujem, o čom svedčí i fakt, že každý rok sa do súťaže zapája čoraz viac študentov. V tomto školskom roku sa do súťaže zapojilo viac ako 6100 študentov z celého Slovenska.
            Súťaž má 3 kolá - prvé dve kolá sa uskutočňujú formou online testu. Online test je zostavený z testových otázok z oblasti hospodárenia, finančných produktov a finančného trhu.
            Do 2. kola súťaže postupuje prvých 500 najlepších účastníkov súťaže. Tretie, finálové kolo sa uskutočňuje prezenčnou formou v priestoroch Nadácie PARTNERS v Bratislave.
            Do 3. finálového kola súťaže postupuje 20 najlepších účastníkov súťaže, pričom náročnosť otázok i úloh sa v každom kole zvyšuje.
            22. júna 2021 sa v priestoroch Nadácie PARTNERS uskutočnilo celoštátne kolo Finančnej olympiády. Medzi dvadsiatku najlepších na Slovensku postúpili aj naši dvaja študenti. Peter Farkaš z 1.A a Júlia Tyukosová zo septimy A.
            Julka a Peťko nás úspešne reprezentovali a dosiahli vynikajúci výsledok! Julka si s úlohami vo finálovom kole hravo poradila a dosiahla nádherný výsledok – stala sa víťazkou celoštátneho kola!
            Hoci Peťko neobsadil medailové umiestnenie, je pre nás veľkou nádejou do budúcna. Julke a Peťkovi k vynikajúcemu úspechu blahoželáme a tešíme sa spolu s nimi.
            Poďakovanie patrí i Mgr. Miriam Krásnej, ktorá Julku na súťaž i samotné finále pripravovala.

          • Voľby do žiackej školskej rady

          • Dňa 24. júna 2021 sa zákonným spôsobom uskutočnila voľba predsedu žiackej školskej rady. Za predsedníčku bola zvolená Noémi Víziková z 2. A triedy.

          • Voľby do rady školy

          • Vážení rodičia,

            dňa 8. júna 2021 bola na webovej stránke školy zverejnená výzva na prihlásenie sa kandidátov za rodičov do Rady školy Gymnázia v Nových Zámkoch. V stanovenom termíne (8. 6. – 22. 6. 2021) sa prihlásili traja kandidáti. Volebné lístky boli distribuované rodičom 23. 6. 2021, rodičia si volia svojich zástupcov dňa 24. 6. 2021 zakrúžkovaním príslušného čísla (volia sa traja zástupcovia), následne žiaci odovzdajú zalepenú obálku triednemu učiteľovi dňa 25. 6. 2021

            1. Henrieta Peczár - mám záujem aj naďalej byť členom rady školy. Som presvedčená, že moje znalosti v oblasti ekonomiky, moja bezúhonnosť a lojalita by mohli by byť prínosom pre zabezpečenie riadneho fungovania rady školy.

            2. Ing. Norbert Széll, MBA. - Na Gymnáziu Nové Zámky študujú obe moje deti, pričom syn je piatak a dcéra prváčka, obe na osemročnom gymnáziu. Počas tohto školského roka som bol zvolený do ZRPG kde ma Správna rada zvolila za predsedu. Zároveň som bol zvolený aj do Rady školy na dočasné obdobie. Touto cestou sa opätovne uchádzam o priazeň rodičov vo voľbách do Rady školy, Gymnázia Nové Zámky. V minulosti som bol členom revíznej komisie ZRPG a podieľal som sa aj na zabezpečení finančných a technických prostriedkov robotikov pre súťaže. Rád by som aktívnou prácou v prospech školy a svojimi skúsenosťami prispel k jej rozvoju.
            Pracujem ako Generálny riaditeľ/konateľ švédskej výrobnej spoločnosti v Nitre už 14 rokov, predtým som pracoval ako ekonomický riaditeľ pre taliansku strojársku firmu. Mám 47 rokov, som ženatý a mám 2 deti. Narodil som sa a žijem v Nových Zámkoch. Vyštudoval som Ekonomickú univerzitu v Bratislave a MBA som ukončil v Prahe. Plynule sa dohovorím slovensky, anglicky, maďarsky a čiastočne rusky.

            3. Mgr. Martin Šutka - Som absolventom Gymnázia v Nových Zámkoch, ktorého brány som opustil v roku 1995. Následne som absolvoval vysokoškolské štúdium na Právnickej fakulte UK v Bratislave, ktoré som úspešne ukončil v roku 2001 s titulom magister. Od roku 2001 pôsobím ako právnik a štatutárny zástupca obchodných spoločností so zameraním na výrobu špeciálnych svietidiel do výbušného prostredia. Po úspešnom absolvovaní advokátskych skúšok som od roku 2015 registrovaný Slovenskou advokátskou komorou ako advokát, teda okrem vyššie uvedených činností aktívne vykonávam aj činnosť advokáta. Moje obidve deti (Martin 13 rokov a Ella 11 rokov) sú žiakmi 8-ročného gymnázia a teda ako druhá generácia pokračujú v stopách svojich rodičov. Moja snaha uchádzať sa o pozíciu zástupcov rodičov je motivovaná najmä túžbou vrátiť alma mater aspoň čiastočne to, čo mi počas štúdií dala a nezištne a bez nároku na odmenu pomôcť v riešení právnych otázok, s ktorými občas vedenie školy a jeho predstavitelia prichádzajú do styku a zároveň vytvoriť most v komunikácii s predstaviteľmi zriaďovateľa školy tak, aby táto priniesla osoh najmä škole a jej študentom.

    • Kontakty

      • Gymnázium Nové Zámky
      • 035/6420 403 - riaditeľ školy [Milan Holota] 035/6401 977, 0950751193 - zástupca riaditeľa školy [PhDr. Gabriel Kovács] gabriel.kovacs@gymnz.sk 035/6406 800 - školský koordinátor vo výchove a vzdelávaní [PaedDr. Ildikó Luzsiczová] ildiko.luzsiczova@gymnz.sk 035/6400 086 - vedúca ekonomického oddelenia [Ing. Viera Simičová] viera.simicova@gymnz.sk 035/6420 404 - sekretariát 035/6406 804 - zborovňa 035/6406 803 - kabinet informatiky 035/6400 060 - ústredňa 035/6406 801 - vedúca školskej jedálne
      • M. R. Štefánika 16 940 61 Nové Zámky Slovakia
      • 160288
  • Fotogaléria

      zatiaľ žiadne údaje